A 4. Világsakkfesztivál helyszíne és időpontja: Budapest, 2018. október 13., ahol találkozhatsz személyesen a Polgár nővérekkel!
A SAKK ÖSSZEKÖT MINKET

Taliándörögdön "Tarisznya Evangélikus Udvar" 2017. július 21-29. napokon állandó program 10-12 és 14-18 óráig: Sakkjátszótér és Sakkpalota – ismerd meg Polgár Judit gyermekeknek szóló képességfejlesztő programját A Sakkjátszótérre alapvetően az óvodás korú gyermekeket, míg a Sakkpalotába az általános iskolák alsó tagozatába járó gyermekeket várjuk, de az idősebbek és a szülők se tartsanak az unalomtól, mert nekik is tartogatunk némi meglepetést.

Beszélgetés Polgár Judit Sakknagymesterrel - 2017. július 29. | 🕟 16:30

Az október 14-ei 3. Világsakkfesztivál sikere minden korábbit felülmúlt. A Graphisoft Park színes családi programjain közel kétezer sakkszerető ember egyszerre élte át azt a kivételes élményt, amelyet a sakk ünnepe jelent. A magyar „Szilícium völgy” egy igazi sakkoázissá vált ezen a napon. Az eseményhez világszerte olyan országból is csatlakoztak, mint Azerbajdzsán, Mexikó és Dél-Afrika, Spanyolország, Írország, Hollandia, Nepál. A budapesti rendezvényre pedig 15 országból érkeztek vendégek: Új Zélandról, Chiléből, Hollandiából, Angliából, Franciaországból, Indiából, Olaszországból, Romániából, Szlovéniából, Szerbiából, Szlovákiából, Oroszországból, Norvégiából, USA-ból, Mexikóból. Az esemény ünnepélyes megnyitóján Polgár Judit, a rendezvény megálmodója és házigazdája a sakk országhatárokat és kultúrákat átívelő hagyományait hangsúlyozta, ahogyan fogalmazott: „A Sakk Összeköt Minket”.
tovább...

Sakkjátszótér pedagógus továbbképzés, 2017. december 2. 9:00-18:00