A szülői elvárásokat és a szakmai kihívásokat is figyelembe véve megalkotott, felépített Sakkjátszótér Komplex Képességfejlesztő Programcsomag két alappillére a teljesen egyedi szakmai tartalom és a speciális eszközrendszer.
A hétévenként teljesítendő 120 órás továbbképzésbe is beszámítható képzésünk megismerteti a résztvevőket a módszer elemeivel, és napi gyakorlatban alkalmazható ötletekkel, megoldásokkal, praktikumokkal segíti a Sakkjátszótér komplex képességfejlesztő program oktatása iránt érdeklődő óvodapedagógusok munkáját. A továbbképzés óraszáma: 10 óra (1 nap, 🕗8:00 - 🕔17:00)
A továbbképzés helyszíne: Evangélikus Középiskolai Kollégium (1074 Budapest, VII. kerület, Rózsák tere 1.)
Képzés díja: 135.000 Ft
Tartalma:

Ezen felül, azonos intézményből minden további óvodapedagógus kedvezményes részvételi díja + 20.000 Ft/fő.
Tartalma:

  • 1 óvodapedagógus 10 órás továbbképzése
  • Polgár Judit: Kalandozás a Sakktáblán című könyve
    • Óvodai foglalkozások terve
    • Játékkártyák

Augusztus végétől havi rendszerességgel tartjuk továbbképzéseinket (beszámítható a hétévenként teljesítendő 120 órás továbbképzésbe). Az óvodák érdemben a továbbképzések elvégzését és az eszközcsomag beszerzését követően tudják majd alkalmazni az országban egyedülálló képességfejlesztő programot.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a tanfolyami helyek száma korlátozott, ezért a jelentkezés sorrendjében biztosítjuk a tanfolyami helyeket.
A tanfolyamon való részvétel ONLINE regisztrációhoz kötött.