A szülői elvárásokat és a szakmai kihívásokat is figyelembe véve a Polgár Judit Sakk Alapítvány által megalkotott, felépített Sakkjátszótér Komplex Képességfejlesztő Programcsomag két alappillére a teljesen egyedi szakmai tartalom és a speciális eszközrendszer.
A hétévenként teljesítendő 120 órás továbbképzésbe is beszámítható képzésünk megismerteti a résztvevőket a módszer elemeivel, és napi gyakorlatban alkalmazható ötletekkel, megoldásokkal, praktikumokkal segíti a Sakkjátszótér komplex képességfejlesztő program oktatása iránt érdeklődő óvodapedagógusok munkáját. A továbbképzés kifejlesztője: Polgár Judit Sakk Alapítvány A továbbképzés óraszáma: 10 óra (1 nap, 🕘9:00 - 🕕18:00)
A továbbképzés szervezője és lebonyolítója: Evangélikus Pedagógiai Intézet A továbbképzés helyszíne:  1085 Budapest, Üllői út 24. (Bejárat a Szentkirályi utca felől) Képzés díja: 140.000 Ft
Tartalma:

Ezen felül, azonos intézményből maximum két további óvodapedagógus kedvezményes részvételi díja + 25.000 Ft/fő.

A továbbképzések évente minimum 4 alkalommal indulnak, emellett igény szerint további képzéseket is biztosítunk (beszámítható a hétévenként teljesítendő 120 órás továbbképzésbe). Az óvodák érdemben a továbbképzések elvégzését és az eszközcsomag beszerzését követően tudják majd alkalmazni az országban egyedülálló képességfejlesztő programot.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a tanfolyami helyek száma korlátozott, ezért a jelentkezés sorrendjében biztosítjuk a tanfolyami helyeket.
A tanfolyamon való részvétel ONLINE regisztrációhoz kötött.