A szülői elvárásokat és a szakmai kihívásokat is figyelembe véve a Polgár Judit Sakk Alapítvány által megalkotott, felépített Sakkjátszótér Komplex Képességfejlesztő Programcsomag két alappillére a teljesen egyedi szakmai tartalom és a speciális eszközrendszer.
A hétévenként teljesítendő 120 órás továbbképzésbe is beszámítható képzésünk megismerteti a résztvevőket a módszer elemeivel, és napi gyakorlatban alkalmazható ötletekkel, megoldásokkal, praktikumokkal segíti a Sakkjátszótér komplex képességfejlesztő program oktatása iránt érdeklődő óvodapedagógusok munkáját. A Sakkjátszótér 10 órás továbbképzést kifejlesztette a Polgár Judit Sakk Alapítvány.
A továbbképzés szervezője és lebonyolítója: Evangélikus Pedagógiai Intézet
A továbbképzés helyszíne: 1085 Budapest, Üllői út 24. (Bejárat a Szentkirályi utca felől)
Képzés díja: 40.000 Ft
Tartalma:

  • 1 db Óvódai foglalkozások terve 1.
  • 1 db Óvódai foglalkozások terve 2.
  • 1 db Játékkártya szett 1.
  • 1 db Játékkártya szett 2.

A továbbképzések évente minimum 4 alkalommal indulnak, emellett igény szerint további képzéseket is biztosítunk (beszámítható a hétévenként teljesítendő 120 órás továbbképzésbe). Az óvodák érdemben a továbbképzések elvégzését és az eszközcsomag beszerzését követően tudják majd alkalmazni az országban egyedülálló képességfejlesztő programot.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a tanfolyami helyek száma korlátozott, ezért a jelentkezés sorrendjében biztosítjuk a tanfolyami helyeket.
A tanfolyamon való részvétel ONLINE regisztrációhoz kötött.